Férfi fekete maszk Audi logóval hímezve

1.500 Ft

Nem orvosi maszk!

Anyaga kétrétegű pamutvászon. Hímzés a maszk külső részének a közepén van.
Férfi méret. Mind két oldalon viselhető, de csak az egyik oldala hímzett. A gumis fülpánt kivehető, igény szerint cserélhető, rövidebbre köthető.

Szállítás előtt egyesével 180°C-os vasalóval át vannak vasalva és zacskóba csomagolva.
Alacsony hőfokon rendszeresen lehet és kell mosni.

Kerülni kell az 50-60-90°C-on való mosást, mert az anyag összemegy !
A belső részt, a  vasaló legmagasabb hőfokán lehet vasalni. Vasalást igényel.
Jó egészséget kívánok!

Termék ára
Kiegészítő ára
Összesen:
Kategória: Címkék: ,
Megosztom:

Leírás

Maszk Audi logóval hímezve.

Nem orvosi maszk! Anyaga kétrétegű pamutvászon. Hímzés a maszk külső részének a közepén van.
Férfi méret. Mindkét oldalon viselhető, de csak az egyik oldala hímzett. A gumis fülpánt kivehető, igény szerint cserélhető, rövidebbre köthető.

Szállítás előtt egyesével 180°C-os vasalóval át vannak vasalva és zacskóba csomagolva.
Alacsony hőfokon rendszeresen lehet és kell mosni.

Kerülni kell az 50-60-90°C-on való mosást, mert az anyag összemegy !
A belső részt, a vasaló legmagasabb hőfokán lehet vasalni. Vasalást igényel.
Jó egészséget kívánok!

Válaszd hozzá a Foxpost csomagautomata szállítási rendszert!

 

Az arcmaszk a beszédkor, köhögéskor, tüsszentéskor a levegőbe kerülő váladékcseppek legnagyobb részének visszatartására szolgál. Ezzel meggátolja, hogy az azokon elhelyezkedő kórokozók a környezetbe kerüljenek.
A szájat és orrot egyaránt takaró textilmaszkot szövetből vagy kötött kelméből készítik. Ezek hatékonysága nagyban függ az anyagtól, attól, hogy mennyire illeszkedik az archoz, a textilrétegek számától és egyéb tényezőktől. Bár ezek a maszkok többnyire kevésbé hatékonyak, mint a sebészeti maszkok, az egészségügyi hatóságok egy része mégis javasolja használatukat a nagyközönség számára szükségmegoldásként, ha sebészeti maszk nem kapható. A sebészeti maszkokkal ellentétben a textilmaszkokra nem vonatkoznak hivatalos szabványok.
Egy tanulmány bebizonyította, hogy egy improvizált maszk is jobb, mint a semmi, de nem vetekedhet egy lágy elektret szűrővel ellátott sebészeti maszkkal, amely megvédi az egészségügyi dolgozót egy megfertőzött beteg kezelésekor.

maszk audi logóval

Egy másik tanulmányban arról olvashatunk, hogy önkéntesek saját maguk által készített maszkot viseltek, amelyeket pamut T-ingek anyagából készítettek annak mintájára, ahogy a szabványos, hátul kötős sebészeti maszkok kinéznek. Azt találták, hogy azoknak a mikroszkopikus részecskéknek a száma, amelyek beszivárognak a házilag készített maszkokba, kétszerese annak, mint a kereskedelemben kapható maszkok esetében.
A szövetek és szövetből készült maszkok szűrőképességének vizsgálatára vonatkozó szakirodalom egy tudományos összefoglalója azt javasolja, hogy ezeket a maszkokat 2–4 rétegűre készítsék sima vagy enyhén bolyhos szövetből, amelyben a fonalsűrűség legalább 40/cm. Optimalizálásra van szüksége: a rétegszám növelésével nő a szűrőképesség, de csökken a légáteresztő képesség. Ez azonban nehezebbé teszi a maszk viselését és növeli annak lehetőségét, hogy a maszk széleinél szivárgás jöjjön létre. Az említett tudományos összefoglaló javaslatokat tartalmaz a házilag készített maszkok kivitelére, anyagára, rétegezésére, és arra, hogyan kell a maszkot felvenni és levenni, tisztítani.

További információk

Tömeg 50 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Férfi fekete maszk Audi logóval hímezve” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.